ניתוח מעקף קיבה - עצירה +התחלת עלייה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/07/2010 | 13:03 | מאת: יוסי חכמון

נותחתי לפני כ-7 חודשים ניתוח מעקף קיבה. רדתי מ- 170 קילו ל- 110 קילו. בחודש האחרון אני מרגיש שהקיבולת שלי גדלה ואני מסוגל לאכול הרבה יותר. אני מרגיש שאני מתחיל שוב במאבק של שמירה על המשקל ואפילו עליתי כחצי קילו. הם ייתכן שגדם הקיבה התרחב ברמה כזאת שכעת תהייה עלייה במשקל ? תודה יוסי חכמון.

שלום רב ראשית אני מברך אותך על הירידה היפה, לפעמים יש תנודות במשקל ולפעמים הקיבה יכולה להתרחב מעט או המעבר מגדם הקיבה למעי מתרחב.אני הייתי פונה לדיאטנית ומתאמץ לא לאכול דברים עשירים באנרגיה כדי לשמור על מה שהשגת ולא לעלות חזרה. אם יש עדיין הגבלה באכילה אז שמירה על תפריט נכון תשמור מפני עליה מחודשת במשקל. כמובן שהוספת פעילות גופנית יכולה לתרום להמשך הירידה. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר