בלוטת התריס - שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/07/2010 | 20:11 | מאת: לייבל

אני בן 19 שוקל 155 גובה 175 מאז שאני זוכר את עצמי אני שמן לפני כשלוש שנים עשתי דיאטה חריפה של צומות כ3 חודשים והורדתי 50 קילו אח"כ עשיתי בדיקות דם וראו שיש לי יתר פעילות מוגזמת בבלוטת התריס אני לא הרגשתי כלום בכל אופן לקחתי כדורים אלטרוקסין עד לפני חודשיים לבנתיים חודשיים אני לא לוקח כדורים ומרגיש מצויין בכל אופן אני עושה בדיקות דם ביום שני הקרוב, רציתי לדעת אם הסיפור של הבלוטה יעכב את הניתוח מפני שתור לאנדריקולוג יש לי רק עוד חודשיים ולבנתיים אני רוצה לעשות שרוול?האם זה מפריע לניתוח ולכן צריך לסדר קודם את הענין עם האנדריקולוג או אפשר לעשות ניתוח ואח"כ להמשיך בטיפול בבלוטה? תודה לייבל

שלום רב, יש צורך באיזון תיפקוד הבלוטה לפני הניתוח. אם תפקודי בלוטת התריס מאוזנים ללא טיפול אז אפשר לעשות ניתוח. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר