לא ממרמור- הפעם רק כי רוצה לדעת..

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/07/2010 | 14:17 | מאת: חלי בוזגלו

אני צריכה כמה הסברים.. בבקשה ספק לי תשובות וככה אני יניח לך.. ולמח שלי (שעובד שעות נוספות) מהה.. מהה קורה למי שעברה שרוול לאחר טבעת לא מוצלחת? מה מסתבך שם.. מה שונה? הקיבה שלי עדיין גדולה זה בטוח.. הקיבה שלי יכולה להכיל מנה שווארמה אם רק הייתי מנסה.. אני בטוחה! (לא מנסה.. אבל יעבור) אני מצליחה לאכול הכל.. ה כ ל... מהכל.. (רק שאני מכניסה לראש שצריך כמויות מועטות) מה נהיה?? לנכשלי טבעת כלום לא יצליח..?אין לנו כח עזר? הכל צריך לבוא לבד?? מה זה קורה איתי?נכשלת טבעת- מנותחת שרוול?

שלום רב אין צורך שתניחי לי דווקא התגעגעתי... כמו שהסברתי לכותבת קודמת שרוול אחרי טבעת בדרך כלל פחות טוב משרוול מקורי אבל לא בהכרח. אני מציע לך במלוא הרצינות להעזר בדיאטנית שעוסקת בתחום ועושה גם קבוצות תמיכה בנושא בלין בחיפה (נעמה כפרי). עדיין יש לך ניתוח וחשוב לא רק הכמויות אלא מה אוכלים. מה קורה עם פעילות גופנית? בקיצור הרבה תלוי בך ואם גם זה לא עוזר אז השלב הבא זה ניתוח מעקף קיבה או אולי לך יתאים יותר מעקף תריסריון (דר' קידר הדסה ירושלים) בברכה ולהשתמע דר' נסים גרון

16/07/2010 | 17:33 | מאת: חלי בוזגלו

עוד ניתוח????? ב ח י י ם לא!!!!!!!!!!!! ניראה לך????? פעם שלישית זה בום! לא לוקחת את הסיכון.. אני אשאר שמנה מקסימום.. או- שארד לאט לאט בקצב שלי... לא מפריע לי להשאר שמנה.. ברצינות.. אני מושלמת גם ככה.. נשיל מעליי עוד איזה 10 בכח.. וזהו אני אהיה מהממת :) לא לדבר יותר על ניתוח נוסף כי אני אתעלף רק מהמחשבה.. חחחח :) תודה ושבת שלום

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר