שאלה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

25/06/2010 | 14:17 | מאת: לימור

ד"ר גירון שבת שלום היה אמור להיות לי תור מחר לבית חולים צרפתי בנצרת לבדיקת ושת קיבה ותריסריון.. היום התקשרו להזכיר שצריך צום וטופס 17 ואז היא שאלה כדרך אגב כמה אני שוקלת וכשאמרתי את משקלי היא אמרה שאני לא יכולה לבצע את הבדיקה אצלהם כי המכשיר שוקל עד 120 ק"ג אני אמורה להגיע אליך ביום שלישי הקרוב, דהיינו 29.6 לאסותא לב המפרץ ביצעתי את כל הבדיקות למעט ושת קיבה ותריסריון וכל הבדיקות תקינות אני לא רוצה לדחות את התור אלייך האם אפשר להגיע בכל זאת לאסותא ולאחר מכן לעשות את הבדיקה האחרונה???? בינתיים קבעתי תור לבית חולים אנגלי בנצרת או האם אפשר לבצע את הבדיקה גם בפוריה????? אשמח לקבל תשובה שבת שלום לימור

שלום רב את יכולה להגיע עם מה שיש לך בנתיים. עושים את הבדיקה גם בפוריה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר