מהן ההשלכות של ניתוח טבעת על הפרופיל הרפואי ?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

12/06/2010 | 04:51 | מאת: לולה

שלום רב ד"ר גרון, אני בת 18 וביימתי ליומודים, בדצמבר אמורה להיתגייס. בעלת פרופיל רפואי 97. הגובה שלי הוא 166 והמשקל שלי הוא 86 ק"ג, בעיות המשקל שלי התחילו כבר כשהייתי בת 8 ותמיד סבלת (מפחינה פיזית ונפשית=הצקות) מהמשקל שלי.. אני שוקלת ברצינות לעבור ניתוח לקיצור קיבה, והייתי רוצה לדעת מה ההשלכות של ניתוח זה על הפרופיל ברפואי שלי בצה"ל ? לפני כ 3 שנים אמה שלי עברה את הניתוח הזה והיא מרוצה ואני רואה תוצאות.. אשמח לקבל תשובה תודה מראש !

שלום רב את אינך עומדת בקריטריונים לניתוח. בקשר לפרופיל איני יודע צריך לשאול בלשכת הגיוס. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר