עצירות לאחר ניתוח שרוול קיבה + בטן נפוחה לאחר נית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/05/2010 | 04:52 | מאת: משה

עשיתי לפני כמה ימים ניתוח שרוול קיבה, ומאז אין לי בכלל "יציאות". יש לי עצירות. המליצו לי בבית-החולים לקחת תרופה נגד עצירות, ואני כבר שלושה ימים לוקח - וזה לא עוזר. האם זה תקין? שאלה נוספת - בינתיים הבטן שלי רק התנפחה מהניתוח, ולמעשה עליתי במשקל מהניתוח עצמו, וזאת למרות שאני לא אוכל כלום. האם זה תקין?

30/05/2010 | 19:42 | מאת: חלי בוזגלו

חחחחחחח.. :) ואני מתחילה בצחקוק לא כי אני צוחקת על מה שאתה רושם.. אלא כי עברתי את זה בדיוק כמוך.. ואני "אכלתי סרטים" שמשהו לא בסדר שמשהו הסתבך חחחח הבטן נפוחה- כיח מנפחים לנו את הבטן לפני הניתוח (בכל זאת צריכים הרבה מרחב) אין לך יציאות? נסה לשתות חלב קר... תנסה לאכול אקטיביה (זה עובד על מערכת העיקול) אל תכנס ללחץ יקירי.. זה עובר.. כל הנפיחות ירדה לי ואני סה"כ שבועיים אחריי הניתוח.. 10 קילו פחות.. עדיין "אוכלת סרטים" אבל זה כבר בעיה שלי... אני פרנואידית.. :) אז כל שנותר לי לאחל לך.. זה יםם בהצלחה.. ותעדכן אותי כמה ירדת.. מה מו מי :) יום טוב ושוב בהצלחה :)

28/01/2013 | 16:32 | מאת: סיגל

שלום לכולם אני מתענינת לגבי ניתוך שרבול עבור בעלי.אם אפשר להמליץ על רופא שעושה את הניתוך אבל בבית חולים באיזור גוש דן תודה סיגל

28/12/2013 | 19:01 | מאת: אלי

תודה שיש אנשים עם רצון לעזור לאחרים וכותבים תשובות גם לי יש עצירות אבל זה לא מהיום וגם אני עברתי ניתוח שרוול וזה לא יוצא אבל נמתין ונשתה אקטיוה ואלי גם חלב קר ונסתדר שבוע טוב ושוב תודה

28/12/2013 | 19:01 | מאת: אלי

תודה שיש אנשים עם רצון לעזור לאחרים וכותבים תשובות גם לי יש עצירות אבל זה לא מהיום וגם אני עברתי ניתוח שרוול וזה לא יוצא אבל נמתין ונשתה אקטיוה ואלי גם חלב קר ונסתדר שבוע טוב ושוב תודה

שלום רב עצירות הינה תןפעה שכיחה אחרי הניתוח כי כמעט לא אוכלים כלום ובטח לא סיבים תזונתיים. אפשר לנסות תכשיר בשם קונסיל. ניתן לרכוש בבית מרקחת ללא מרשם. אם זה לא עוזר אז לנסות סירופ אוילאק לתקופה קצרה.אין צורך לדאול לירידה במשקל. זה יגיע. בברכה דר' נסים גרון

02/09/2013 | 19:01 | מאת: מיואשת

לאחר 3 שבועות ניתוח שרוול קיבה, בשבוע האחרון תופעה חדשה של עצירויות מאוד קשה, עשו לי בביח חוקן, אך עדיין מרגישה לא ריקה, האם בעקבות הניתוח אסבול כל החיים? או שזה עובר עם הזמן? אשמח לפתרונות פחות כואבים ולא נעימים תודה

11/09/2013 | 12:45 | מאת: לוי

ד"ר שלום לפני חודש ועשרה ימים עברתי את ניתוח השרוול וירדתי כבר 17 קילו ומזה כשבוע החל אצלי תופעה של כאבים חזקים בפי הטבעת (לדעתי זה לא טחורים זה יותר כמו צריבה חזקה ששורפת במקום) בכל זמן הן של נסיון ללא הצלחה של לעשות יציאות והן בכלל והכאבים כלכך חזקים עד כדי כך שקשה לי לעבוד ולשבת לשכב ולנהוג ואפילו לפעמים בזמן עמידה ניסיתי סיבים טבעיים המלצה של רופא שתית אקטיביה ואף עשיית ספורט הכאב מאוד מגביל ומציק לי ואינני יודע מה לעשות ,האם זה עובר או לא ולאורך כמה זמן הכאבים יופיעו והאם יש לזה תרופה אנא עזור לי תודה רבה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר