כאבים בקיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/05/2010 | 21:04 | מאת: קרן אזולאי

שלום ד"ר אני כמעט 5 חודשים לאחר שרוול קיבה הייתי אצלך בביקורת לפני שלושה שבועות עד הביקורה כל היה בסדר לפני כשבוע וחצי החלו אצלי הצרבות מה של הכרתי בעבר ובימים האחרונים כל מה שאני אוכלת גורם לי לכאבים בקיבה כמין דקירות ומיד לאחר מכן גורם לי להקיא אני מאוד מוטרדת אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי דרך הפורום תודה מראש קרן

שלום רב יתכן ואכלת משהו שנתקע לך. יתכן ויש לך רפלוקס שגורם לכאבים . הייתי מנסה לקחת לוסק 20 מג ליום למשך מס' ימים ובודק אם זה מקל. במידה והבעייה תמשך רצוי לשקול גסטרוסקופיה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר