שאלה לגבי ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/10/2007 | 21:35 | מאת: נטלי

שלום ד"ר ניסים גרון ברצוני לדעת אם יש סיכוי תקווה לכך שיתנו לי טור לניתוח?? אוו שלא ינתחו אותי בכלל אם כן כמה זמן דבר זה יכול להמשך. והאם יש סיכוי שקופת חולים ישנו את דעתם בעניין התשלומים בזמן הקרוב. אני מקווה מאוד לשמוע בשורות טובות בברכה נטלי.

שלום נטלי, אני מניח שהדברים יפתרו. זו רק שאלה של זמן. הנושא בטיפול של משרד הבריאות מול קופת חולים. ברגע שיגיעו להסכם את וכל האחרים הממתינים יקבלו תורים. כדאי לפנות להנהלת המחוז של הקופה וללחוץ עליהם. בברכה דר' גרון

שלום נטלי, את יכולה לנסות לפנות ליחידה לקבילות הציבור במשרד הבריאות, טלפון 02-5681234, מענה קולי 24 שעות. מענה אנושי טלפון 02-5681257 בין השעות 13:00-15:00, פקס 02-6714308. בהצלחה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר