זקוקה לעזרה!

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/05/2010 | 23:52 | מאת: לימור

היי ד"ר גרון! עשיתי מעקף קיבה לפני 7 חודשים ויש לי שאלה ובעיה. השאלה היא כזאת: עד היום הספורט היחידי שעשיתי הוא הליכות, ברצוני להתחיל לעשות כפיפות בטן, השאלה שלי היא האם זה מסוכן? האם זה יכול לגרום לבעיות בבטן? בקיבה? הקליפסים לא יכולים להיפתח? הבעיה היא כזאת: ב 7 חודשים האחרונים זה כבר פעם שלישית שזה קורה לי, נהיה לי מסביב לטבור באיזור של החתך של הניתוח בתוך הטבור אדום וכאבים ממש חזקים וריח לא נעים מהאיזור של הטבור, הרופאת משפחה שלי אמרה שלי שזה זיהום והביאה לי משחה וזה עבר, ושוב פעם חזר ושוב עבר ושוב חזר... האם הזיהום נובע מהניתוח? זה משהו שהולך לחזור לי כל החיים? מה אפשר לעשות נגד זה? יש לי כאבים ממש חזקים בתוך הטבור... יכול להיות שמשהו לא תקין עם הניתוח? או עם החתך של הניתוח? יש מצב שהחתך שבתוך הטבור ייפתח??? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי. תודה :-)

שלום לימור. את יכולה לעשות פעילות גופנית כרצונך ולא יגרם שום נזק לניתוח. לגבי הטבור את צריכה להבדק על ידי כירורג בזמן דלקת כזאת. יתכן ויש צורך לבדוק את החתך ואפילו לפתוח אותו ולנקות. זה לא אומר שיש בעיה בניתוח עצמו. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר