ניתוח(מעקף) קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/09/2007 | 20:07 | מאת: נטלי

שלום ד"ר ניסים אני הייתי אצלך בתאריך 10.9.07 לפגישה המך ודיברנו על ניתוח מעקף קיבה אמרתה שבערך בעוד שבועיים אני אקבל מכתב הזמנה לניתוח אני יודעת שהמתנה לניתוח זה 4 חודשים אבל אני רוצה לדעת את התאריך כדי לקחת חופש בעבודה ואשמח מאוד לקבל תשובה בזמן הקרוב ובקרוב יהיה חודש מאז הפגישה והשאלה היא מתי בערך אני יקבל את ההזמנה שאני יהיה מוכנה לקחת חופש בעבודה. בתודה רבה נטלי.

שלום נטלי, לצערי הרב בגלל שקופת חולים כללית אינה מוכנה לשלם לבית החולים את התשלום בגין הניתוח לפי התעריף של משרד הבריאות, הוקפאו כל הניתוחים של מעקף קיבה ושירוול בבית חולים פוריה של מבוטחי קופת חולים כללית. לפי הוראת ההנהלה איני יכול להוציא זימונים חדשים עד שלא תפטר הבעייה. כדאי להפעיל לחץ על הנהלת המחוז. בברכה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר