שסתום מסובב

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/05/2010 | 00:54 | מאת: אורן

שלום רב לפני כחודש עשיתי ניתוח טבעת. לפני כמה ימים ניגשתי לעשות סגירה ראשונה. הד"ר ניסה לחדור על המזרק לשסתום כדי להזריק חומר להקטנה ולא הצליח. לאחר 4 נסיונות התייאש (וגם כי כאב לי מאוד) ושלח אותי לצילום. בצילום התברר שהסתום עומד על צידו ולכן יש לסובב אותו. לבסוף לא סגרתי את הטבעת. שאולתיי הם : האם זה מקרה שכיח. האם לסובב אותו כרוך בניתוח שוב. במידה ומסובבים אותו ידנית זה לא כואב? זה לא יכול בטעות לפצוע מבפנים תודה מראש על התשובות

שלום רב, זה לא נדיר שסתום מסתובב, יש כאלה שנוהגים לקבע אותו בתפרים בזמן הניתוח כדי למנוע את סיבובו. לפעמים יש אפשרות לסובב אותא חזרה בלי ניתוח, יכול להיות מעט כואב. ברוב המקרים יש צורך בניתוח קטן רק באזור השסתום אפילו אולי בהרדמה מקומית. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר