תוצאות אנדוסקופיה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/09/2007 | 13:25 | מאת: godzilla

שלום לך דר. גירון, אני זאותי שבאתי מצפת לראותך.רציתי לעדכן אותך.... התוצאות של האנדוסקופיה באנגלית: esophagus:minor reflux esophagitis (Grade 1:erythema of the distal esophageal mucosa) was evident. small (>5cm) sliding hiatus hernia found. the squamo-columnar junction (z-line) was at 34 cm. stomach: pouch is not enlarged. narrowing of about 8mm with two folds vertically covering the opening. duodenum: normal.

שלום לך וחג שמח, יש מעט אי התאמה בין המצב שלך לתוצאות הבדיקות. האנדוסקופיה מתארת ניתוח קודם למעשה תקין עם מעט היצרות באזור הטבעת. אין מנוס מלהסיק שהעלייה במשקל החוזרת נובעת מהרגלי אכילה לא תקינים. הרפלוקס הינו קל עם דלקת קלה ונובע כנראה מההיצרות. שוב הפתרון היחידי שאני רואה הוא מעבר למעקף קיבה. בהצלחה וחג שמח

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר