מי מכיר את ד"ר מחאג'נה?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/04/2010 | 20:58 | מאת: שונהלי

שלום לכולם, אני מחפשת חוות דעת על ד"ר מחאג'נה. אשמח לקרוא חוות דעת עליו ממנותחים או קולגות המכירים אותו. תודה, שונה לי.

שלום רב, איני נוהג להתייחס לעמיתים למקצוע. בברכה דר' נסים גרון

05/06/2011 | 14:19 | מאת: איריס מאילת

נותחתי לפני שבועיים אצל ד"ר מאג'נה ממליצה בחום ובאהבה אין דברים כאלה .. בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לך ואני שמחה שנפלתי בידיים טובות כמו שכולם אמרו לי .. ישר כוח איריס מאילת

19/06/2011 | 19:31 | מאת: דבי דבי

לזאת שמבקשת חוות דעת על הרופא ... במילה אחת מספר 1 אין שני לא .... ואין מה לחשוב פעמיים.............

19/06/2011 | 19:31 | מאת: דבי דבי

לזאת שמבקשת חוות דעת על הרופא ... במילה אחת מספר 1 אין שני לא .... ואין מה לחשוב פעמיים.............

10/04/2015 | 16:59 | מאת: נדיה

עברתי מיתוח קיצור קיבה עי פרופ מחאגנה, אתמול השתחחרתי מלבד כאבי ראש בשעות הערב, עד עתה אין לח תלונות. הפרופסור מחאגנה ניחן בידיים קלילות, אדם איכפתי ללקוח, אצלי תוך כדי הניתוח נמצא בקע סרעפתי והבקע תוקן עי הרופא מחאגנה. תוך ארבעה ימים השתחררתי לביתי ואני ממש ממש פועלת על פי הספר יש הנחיות ברורות של היפיסיותרפיסטית, התזונאית, ומכתב השחרור. אני 5 ימים אחרי הניתוח וכמעט ויומיים בבית. תודה לאל שימשך כך, פרופסור ומנתח בחסד עליון.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר