הפרעות לאחר שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/04/2010 | 16:56 | מאת: ליאת

שלום ד"ר גרון, אני חודש וחצי לאחר שרוול קיבה. מהלך לאחר הניתוח היה תקין. 3 שבועות לאחר הניתוח התחלתי להרגיש ברע: לחצים בחזה, כאבים, הקאות דמיות וכו'. ניגשתי למיון שם ביצעו לי בדיקות דם - ממצא של כדוריות דם לבנות גבוה וCT בטן. הפענוח הראה שקיימת דליפה של חומר ניגודי. מיד אשפזו אותי בצום מוחלט ל-4 ימים. לאחר מכן ביצעו לי שיקוף קיבה והכל יצא תקין ללא שום דליפות. במהלך האשפוז קיבלתי הרבה אנטיביוטיקה ונוזלים. השתחררתי חלשה אך הרגשה כללית טובה מאוד ללא כאבים. לפני כמה ימים שוב החלו כאבים ולחצים, מעט בחילות אך ללא הקאות. כואב לי שאני נושמת עמוק ובעת נשימה עמוקה אני מרגישה מעין חרחורים בצד שמאל. אני על נוזלים בלבד מאז שההרגשה התחילה ללא שיפור. דיי מלחיץ אותי כל העניין ומתלבטת אם לגשת שוב למיון... מתקשה להאמין שהיה לי דלף שנסגר אחרי 4 ימים ועכשיו העניין שוב מתחיל... הייתי רוצה לדעת אם יש לך איזושהיא השערה מה יכול לגרום להרגשות כאלו? חשוב לציין שמאז הניתוח לא היה לי חום. ד"א - מטופלת באומפרדקס אחת ליום. (לא מסוגלת לבלוע כדור שלם, חותכת לחצי) אני מודה לך מראש על התשובה ושיהיה יום מעולה! בברכה, ליאת

שלום רב, ראשית צר לי שאת מרגישה לא טוב. לא ברור לי למה לא פנית אליי ישירות בזמן שקרה מה שקרה, הרי יש לך טלפון שלי והייתי מקבל אותך ומטפל בך בפוריה. גם לי קשה לקבל את האבחנה אם כי הכל יכול לקות. אשמח אם תגיעי אליי למרפאה שלי ביום ג' הקרוב באסותא חיפה 04-8810663/4 יחד עם כל החומר והצילומים שעשו לך. את יכולה לבקש את הדיסק מבית החולים בו היית. מחכה לראות אותך בהקדם. אם את לא יכולה לחכות אז אנא הגיעי למיון פוריה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר