ניתוח?? התלבטויות וחששות...

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/03/2010 | 20:42 | מאת: אסף

שלום ד"ר גרון, אני בן 30 שוקל כ-120 ק"ג גובה: 1.75, בנוסף סובל מלחץ דם גבוה וכולסטרול (נוטל תרופות כ-5 שנים).בעל רקע גנטי למחלות לב.יש לי תאווה ענקית לאוכל ואני חושש מכמה דברים: א. מהניתוח עצמו. ב.מההשלכות של הניתוח-ויתור על כמות האוכל, אני חושש שלאחר הקטנת נפח הקיבה הרצון לאוכל יישאר אבל היכולת תעלם וכך אתענה. יש לציין שמצד שני אני מאוד מעוניין לרדת במשקל ולהיות בריא.מה דעתך?

שלום רב וחג שמח, אני חושב שאתה זקוק לניתוח כדי לשנות את חייך לטובה. טבעי לפחוד מהניתוח, יש בו סכנות ופוטנציאל לסיבוכים. אבל הוא יחסית בטוח ובידיים טובות די בטוח. להשאר במצב שלך זה הרבה יותר מסוכן לבריאות שלך ולחייך. בניתוח שרוול קיבה יש ירידה משמעותית בתאבון וברצון לאוכל כך שאין התענות בגלל שרוצים ולא יכולים. אני ממליץ לכל מי שעובר ניתוח להיות בליווי של דיאטנית או פסיכולוג להתמודד עם הקשיים. ממליץ לך לקרוא את הסיפור של מיכל באתר שלי, מעניין ומלמד. www.dr-geron.com בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר