כל הזמן מציעים לי לעשות ניתוח שרוול או מעקף

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/03/2010 | 15:55 | מאת: רוני

רציתי להבין בתור אחת שמכורה לאוכל ,נמצאת בשיחות ובאו איי ,בעבר ירדתי יפה אך חזרתי לאכול (בעקבות טראומות בילדות) . מה בעצם נותן לי הניתוח ? הרי זה לא פותר לי את הסיבות והבעיות שמביאים אותי לידי אכילה ? עם עכשיו אני לא יכולה להמנע מסוכר (מכורה ) איך אחרי הניתוח אני יוכל ? אני רואה באו איי הרבה מאוד אנשים שעשו ניתוח קיצור קיבה ועלו את הכל ועוד חזרה ... מה ההבדל בן זה ובין לקחת את עצמי בידיים . גם אחרי ניתוח צריך דיאטנית ופסיכולוגית וספורט ..אז למה בעצם לחשוף את עצמי לסיכוניים שנגרמים מהניתוח (מאמינה שבכל ניתוח יש ) לא מנסה להתנגח יודעת איזה עבודת קודש עושים אצלך במחלקה מאישפוזים אחרים שהיו לי פשוט מנסה להבין .

שלום רב, קבוצות התמיכה שאת נמצאת בהן חשובות ביותר ועוזרות מאוד, אבל את עדיין שמנה... הניתוח נותן פשוט כלי רב עוצמה ועושה את המלחמה (שנמשכת ותמשך לנצח) קלה יותר ועוזר לך להשיג את המטרה של ירידה במשקל ולהיות בריאה יותר. אחרי הניתוח את פשוט מוגבלת בצורה משמעותית ביכולת שלך לאכול, גם התאבון יורד, תחושת השובע מוקדמת וכך יורדים במשקל. הניתוח הוא כלי עזר ולא תחליף למלחמה. אחרי הניתוח הפוקוס בחיים שלך יוסט מאוכל למקומות אחרים. מאחל לך הצלחה וחג שמח דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר