ניתוח קיצור קיבה פעם שניה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/03/2010 | 04:02 | מאת: אתי ב

היי.. בעלי בן 38, שמן.. עשה לפני כ20 שנה ניתוח לקיצור קיבה( יש לו צלקת לאורך הבטן).. והשמין שוב לאורך השנים.. שאלתי היא האם אפשר לנתוח אותו בשנית הפעם בשיטת הטבעת ( lapband) ואם כן .. האם הסיכונים ,, הפ אותם סיכונים כמו לאחד שעושה ניתוח טבעת לראשונה בחיים.. תודה רבה רבה

שלום רב, אפשר לנתח פעם שניה. לפני כן צריך לברר מה נכשל הניתוח או המנותח?... צריך לפנות לכירורג שעוסק בתחום ויפנה לבדיקות כמו צילום קיבה וגסטרוסקופיה. הניתוח השני הינו ניתוח מסוכן יותר עם פוטנציאל גבוה יותר לסיבוכים. אני לא הייתי בוחר בטבעת אלא במעקף קיבה בלבד. בברכה דר' נסים גרון

11/03/2013 | 10:13 | מאת: סימה גולדמן

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר