טבעת לקיצור קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/03/2010 | 21:10 | מאת: לימור

בת 29 לאחר 3 לידות , משקלי היום 101 ק''ג וגובה 162, ניסיתי לא מעט דיאטות, וגם כדורים של רדוקטיל, אך לא מצליחה לרזות. התחלתי לחשוב על אופציה של קיצור קיבה, האם לדעתך אני מתאימה לניתוח? תודה על התגובה לימור [email protected]

שלום רב, לפי המשקל והגובה אינך בקריטריונים לניתוח אבל את לא רחוקה. יתכן ויאשרו לך ניתוח במיוחד אם יש לך מחלה כל שהיא שקשורה להשמנה כמו יתר לחץ דם או סכרת. בכל מקרה לא הייתי עושה ניתוח טבעת אלא פונה לכיוון של שרוול קיבה. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר