עזרה...

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/03/2010 | 14:49 | מאת: משורוולת.....

שלום לך ד"ר .. אני שנה ןחצי אחרי ניתוח שרוול ..בתחילה ירדתי יפה 52 ק"ג נשארו לי עוד 10 ק"ג לרדת אני דיי תקועה ואפילו עלית בערך כשלושה ק"ג התייעצתי עם דיאטנית אך לצערי אורך החיים שלי וכוח הרצון עולים על כולם.. מעבר לכך אני רוב הזמן לא יודעת מה לאכול ומוצאת את עצמי חוזרת לאורך החיים המטורקף שהיה לי לפני הניתוח .. אוכלת מתוקים ..איך יוצאים מזה אני משתגעת???? אני לא רוצה להזיק לעצמי ניסית לפנות לעזרה מקצועית אך הקופה לוקחת את הזמן כמעט חצי שנה ..רק לייעוץ מאוד מתסכל ויקר ! שמישהו יעזור לי בבקשה

06/03/2010 | 09:41 | מאת: ג'ו

שלום לך משורוולת! אני הייתי בדיוק במצב שלך לפני שנה - אבל אני למזלי עברתי את הניתוח בבני-ציון ונעזרתי במרפאה לתזונה של ד"ר דין. אני יודעת שהפניתי אליו חברות שלי והוא עזר להם מאד. תנסי - אין לך למה להפסיד. ג'ו

שלום רב, בשאלה שלך נמצאת התשובה. עלייך לפנות לגורם מקצועי פסיכולוג או עובד/ת סוציאלית שיעזרו לך להצמד להרגלי אכילה נכונים כדי לשמור על ההשג היפה שלך לפני שתעלי חזרה במשקל. ישנם קבוצות תמיכה שיכולות גם לעזור. את קיבלת מתנה בצורת ניתוח שהיא כלי רב עוצמה אבל הוא לא מחליף את החלק שלך בעסקה. עלייך למצוא בעצמך את כל כח הרצון כדי להצמד להמלצת הדיאטנית. אכילת המתוקים הינה הרס עצמי וחבל... פעילות גופנית אירובית כמו הליכה מהירה כשעה ביום תעזור לך מאוד. אסור להרים ידיים ולוותר!!! את חייבת לעצמך להתאמץ! בהצלחה דר' נסים גרון

06/03/2010 | 10:15 | מאת: ג'ו

כל הכבוד על התשובה - צודק ב-1000000000000% ג'ו

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר