צריבה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/03/2010 | 14:25 | מאת: שולי

שלום אני כ-18 יום לאחר ניתוח טבעת ואני חשה צריבה ממש חזקה (כמו מין סוג של שפשפת) בבטן בין החתכים כלומר בעור שלא נגעו בו אני מודאגת מאוד אם תוכל לענות לי האם מורת לך תופעה כזאת או שמה משהו לא תקין בתודה מראש שולי

שלום רב, לא נשמע לי שיש בעיה רצינית אבל כדאי להתייעץ ולהבדק על ידי הרופא המנתח. בברכה דר' נסים גרון

29/03/2010 | 22:18 | מאת: דנה

ראשית ערב טוב וחג שמח. נותחתי על ידך לפני כ- ארבעה חודשים בבי"ח פוריה, מרגישה מצויין פחות 37.5 ק"ג, מלתחה חדשה, והמון מחמאות. כרגע אני מקבלת כדורים אשר מכילים סטרואידים (טלפסט 180 מ"ג) וכן משחה שנקראת אולטראלין בעקבות אלרגיה שפיתחתי בזרועות , אני מרגישה תחושת רעב לאחרונה מה שלא היה לפני נטילת הכדורים (שוקלת להפסיקם.., לא רוצה להרוס חלילה תוצאות מדהימות), שיפור ניכר יש אך חייבת לסיים את הטיפול מה לעשות?? אודה לתשובתך,

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר