המניגיומה ...

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

27/05/2007 | 20:15 | מאת: שרון

שלום רב, לאחר בדיקת אולטרסאונד שעברתי ראו שככל הנראה יש לי המנגיומה בכבד וכדי לבדוק ולשלול ... נשלחתי לבצע מיפוי כבד וכדוריות וכמו כן בדיקת C.T. *** שאלתי, האם בדיקת MRI יכולה לתת תשובה מדוייקת במקום לעבור את 3 הבדיקות אלו. כמו כן עלי לעבור גם צילומי רנטגן (בדיקת ושט וטרסריון ועוד רנטגן) האם אין בכל הבדיקות האלו קרינה רבה מידי. קראתי שבבדיקות המיפוי הקרינה היא קטנה אבל מה קורה כאשר זה בא שבוע אחר שבוע...

לגבי המנגיומה צריך וחובה לבצע הבדיקות אליהן נשלחת אחרת יש צורך בביופסיה כבדית.

מנהל פורום סרטן הכבד