סרטן במעי הגס

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

20/08/2013 | 21:58 | מאת: מירי

שלום לך לאבא שלי גילו סרטן בפי הטבעת בגודל 3-4 ובמעי הגס ששלח גרורות לשתי האונות בכבד 8 מ"מ... אבא שלי בן 76 סובל מסוכר ומלחץ דם גבוהה ואני חוששת לטיפולים השאלה האם הטיפולים יעזרו?האם יוכל לעמוד בהם?האם יוצאים ממקרה כמו שלו ... תודה על תשובתך בברכת שנה טובה

סליחה אבל מה הכוונה פי הטבעת האם חלחולת והאם יש גידול שהי במעי הגס? ואם כן חייב לקבל טיפול כימי מקדים .אין משמעות לגיל אם אני חוזר אם תיפקודו של אביך טוב מאוד עד מצוין.ז"א הולך אוכל טוב עושה הכל לבד . למחלות הכרוניות שציינת המטפל צריך להתייחס לפי הטיפול אותו מקבל ולרוב אינו מפריע.

מנהל פורום סרטן הכבד