סרטן בכבד ותופעה של חום/שריפה בגוף

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

09/04/2007 | 16:19 | מאת: בת מודאגת

אימי בת 87 חולה בסרטן הכבד עם גרורות בבית חולים הבהירו לנו שכבר אין מה לעשות ושיחררו אותה הביתה לטיפול סיעודי. לאחרונה אמא מתלוננת על תחושות של חום ושריפה באיברים שונים בגוף. בפה, ראש, רגליים וכ"ו ואנחנו עפ"י בקשתה מקררים אותה עם קומפרסים של קרח במשך שעות. האם התופעה מוכרת, יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל עליה את סיבלה. אודה לך עבור תשובה מהירה אנחנו מוכנים לעשות הכל על מנת למנוע ממנה סבל בחודשי חייה האחרונים .

מדובר בתופעה פאראנאופלסטית הקשורה במחלה בסיסית יש לתת במידה ואכן מדובר בסרטן הכבד ולא במחלה ממקור אחר ,תרופות להורדת חום וכן קומפרסים

28/10/2008 | 06:21 | מאת: תמי

שלום אני בת 26 ואני סובלת מרפלקסים(שריר שקופץ בגוף)בכל מיני מקומות בגוף ולעיתים תכופות,אני גם מרגישה לפעמים צן מגע כזה כאילו מישהו נוגע בי כם בכל מיני מקומות בגוף,ועכשיו התחילו לי תחושות קטנות של שריפות, הרופאה אומרת לי שזה מחרדות,אני לא חושבת ככה ורציתי לקבל חוות דעת שניה יש לציין שעשיתי בדיקת CT ויצא תקין,וגם בדיקת עצבים G משהו אני לא זוכרת(שתוקעים מחט דקה כזו מחוברת למסך ומראה את ההתנגדות שלי) אשמח לקבל ממכם תשובה תודה מראש תמי

מנהל פורום סרטן הכבד