ממצאים סולידיים בכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

22/03/2013 | 06:39 | מאת: Oz11

בבדיקת אולטרא סאונד התגלו לי 2 ממצאים סולידיים בכבד בגודל 5 ו10. רציתי לדעת אם אני חייבת לבצע סי טי או שאפשר להמנע מכך, מאחר והם 'סולידים' והכבד ואיבריו כולם תקינים? האם גדלים כאלה יכולים להיות שפירים בחלק מהמקרים? בבדיקות דם תפקודי כבד תקינים, גלובולין עלה בחודש האחרון מ 2.72 ל3.01 והבילירובין מ1.21 ל1.43 מהי דעתך המקצועית לגבי סיכויי הממצאים להיות בלתי מזיקים כך שאפשר לחיות איתם בשלום ולהתעלם מהם?

על מנת להיות בטוחים יש לבצע ביופסיה תחת סיטי או אולטראסאונד ולברר פתולוגיה של הביופסיה

מנהל פורום סרטן הכבד