ממצא בכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

17/12/2012 | 09:34 | מאת: אלי

שלום. באולטרסאונד נתגלה: בסיגמנט מדיאלי בן הורידים ההפטיים הודגמם ממצא שנראה איזואקוגני לפרנכימה. לא מוגדר היטב ע"י גבול אקוגני בקוטר 2.5 ס"מ . אשמח לקבל הסבר על הממצא. תודה. אלי

שלון וברכה ראשית למה עשו לך בכלל בדיקה של הכבד. האם יש לך חום פריחה ממצאים אחרים. שנית בהקשר לשאלתך התשובה של ההדמיה אינה אומרת במה בדיוק מדובר אלא מציינת שיש משהו ועליך להמשיך בירור כולל לקיחת דגימה מהממצא במידה ואפשרי אך עליך לציין ולאמר מאיזה מחלות ולמה בוצע האולטרטסאונד . תודה

מנהל פורום סרטן הכבד