סרטן בכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

30/01/2011 | 23:53 | מאת: שילת

עשיתי א.ס בטן עליונה כולל כליות - *סיבת ההפניה:מעקב *ממצאים כבד בגודל תקין, מרקמו מעט בלתי אחיד באונה שמאלית הודגם תהליך תופס מקום תת-קפסולרי סולידי מעט היפואקואי בלתי אחיד עם גבולות לובולריים בגודל כ 4.4*4.3 ס"מ הודגמו זרימות דם קלושות בתוך הממצא. באונה הימינית הודגם מוקד סולידי בלתי אחיד בגודל 1.3 ס"מ ללא זרימות דם בתוכו. כמו כן נצפו מספר מוקדים היפראקוים בגודל עד 0.9 ס"מ. כיס מה לא תפוח, הודגמו מספר פוליפים בתוכו בגודל עד כ-0.7 ס"מ בבקשה תאמר לי מה הממצאים תודה

יש להמשיך לברר הממצאים אצל רופא כבד גסטרואנטרולוג

01/02/2011 | 21:13 | מאת: שילת

יש לי תור לCT תלת פאזי ומיפוי עם RBC , אני רק מבקשת שתסביר לי מה המשמעות של הודגם באונה השמאלי תהליך תופס מקום תת-קפסולרי סולידי מעט היפואקואי בלתי אחיד עם גבולות לובולריים בגודל כ 4.4*4.3 ס"מ הודגמו זרימות דם קלושות בתוך הממצא, ובאונה באונה הימינית הודגם מוקד סולידי בלתי אחיד בגודל 1.3 ס"מ ללא זרימות דם בתוכו. העם אמור להיות זרימת דם? בבקשה תסביר לי תודה רבה

מנהל פורום סרטן הכבד