בדיקת קיבה שנעשתה.

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

27/07/2010 | 14:42 | מאת: אסתי

שלום לך ד"ר יצחק שנירר! אני בחורה בת 41 אתמול עשיתי בדיקת קיבה דרך הפה מפני שמי זה כמה חודשים אני סובלת מי גרפסים ושיהוקים בזמן שתיה וגרפסים קטנים כל הזמן שאני שותה ואוכלת וגם לבד מידי פעם. רוצה שלציין שעשיתי בדיקת קולונוסקופיה לפני שנה והייתה תקינה. כשעשיתי את הבדיקת קיבה נאמר לי שזה תקין אבל הוציאו לי פולפים ואת זה הרופא המומחה שבדק אותי לא אמר לי רק אמר לי שאני אבוא להמשך בירור. יש לי תוצאות השמח עם תוכל לפרש לי אותם אני קצת מודאגת. חיידק הקיבה כפי שחשבנו אין לי. האם יש לי כיבים בקיבה או רק פוליפים היה לי שהוציאו לי אותם. אשמח לתגובתך? והנה ההבחנה:1 ביופסיה מדואדנום יורד- ביופסיות 2 - ביופסיה מאנטרום- HP? בדיקה תקינה טסט אוראזה- שלילי הבחנה NORMAL GASTROSCOPY אשמח לתשובה מהירה מפני שאני קצת בלחץ וגם אני סובלת מי גזים מרובים, הולכת גם לעשות בדיקת לקטוז בקרוב. מקווה לטוב. תודה לך!

בדיקות נורמה רק מעקב רופא מטפל

03/08/2010 | 18:02 | מאת: אסתי

בדיקות נורמה רק מעקב רופא. מה זה אומר? לא הוציאו לי פוליפים הקיבה תקינה הוא רוצה המשך בירור ולקח ביופסיה אשמח להבהרה תודה!!

מנהל פורום סרטן הכבד