ממצא אקוגני- מה זה?

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

22/06/2010 | 18:01 | מאת: נאוה

שלומות, ביצעתי היום בדיקת אולטרה סאונד, אבקש עזרה בהבנת הכתוב:כבד- הודגם ממצא אקוגני, בעל גבולות לובולרים, ללא הסתיידות. הממצא בכבד יכול להתאים להמנגיומה, מומלץ להשלים בירור על ידי מיפוי עם כדוריות אדומות ו-CT בטן. תודה על מתן הפרוש.

התשובה בשאלה מבחינת גלי הקול מדובר בדבר אחיד שיכול להתאים משהו המלא בנוזל ולכן בקשו את המשך הבירור . מכל מקום לא נתת תמונה מלאה על מצבך כך שפירוש מילה אחת אינו בהכרח מתאים עם הממצא הקליני

23/06/2015 | 23:53 | מאת: אריאלה

אודה אם אקבל הסבר מהו גוש שנמצא בסונר ורשום שהו עם גבולות לא ברורים

מנהל פורום סרטן הכבד