סרטן במעי הגס עם גרורות לכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

27/04/2010 | 17:51 | מאת: נעם ג.

לד"ר המייעץ שלום, לחמי מצאו סרטן במעי הגס פלוס גרורות לכבד. הוא לאחר טיפול באבסטין עם CPT11. בדיקת PET מצאה הרחבה של הגידול. מטופל כעת בקו שני ללא אבסטין או ארביטוקס. מתי יהיה אפשר לעבור לתרופות הלללו? אני שואל אותך ולא את הרופא המטפל מכיוון שאני מבקש לקבל חוות דעת אובייקטיבית שאינה תלויה בקופה שאליה שייך חמי.

רק לאחר כישלון קו שני טיפולי יהיה אפשר לעבור לקו שלילי בתנאי שבדיקות יהיו תואמות לטיפול עם ארביטוקב או וקטיביקס .

מנהל פורום סרטן הכבד