כריתה חוזרת של הכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

30/03/2010 | 23:51 | מאת: אנונימית

לפני כארבע שנים חליתי בסרטן מעי גס עם גרורות באונה הימנית של הכבד. עברתי כריתת אונה, והיתי נקיה שנתים וחצי, ואז המחלה חזרה עם גרורה אחת בתפר הניתוח, ושתי בלוטות בשער הכבד, לאחר טיפולים כימותרפים הגעתי למצב נתיח הן של הכבד, והן של לצערי מסיבות שלא תלויות בי יש תקופה של 13 שבועות הפסקה מתום הטיפול הכימותרפי האחרון עד לתאריך שבו נקבע הניתוח. האם הדבר לא מסוכן? עלי לציין שמדובר במחלה גרורתית יציבה.

30/03/2010 | 23:54 | מאת: אנונ

הערה שלי, הגעתי למצב נתיח הן בכבד והן של הבלוטות.

אין ברירה יש לחכות וניתן לתת טיפול כימוטרפי ללא אבסטין בתקופה האמורה

כפי שציינתי אם טופלת באבסטין יש להפסיקו למס שבועות ולתת טיפול כימי זה אפשרי .מכל מקום יש לחכות ובכל מקרה חזת המחלה בתקופה כה קצרה אינה סמן טוב

מנהל פורום סרטן הכבד