סרטן בכבד, האם אין מה לעשות???? - דחוף!!

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

25/03/2010 | 14:36 | מאת: ריקי

לפני כחודש אובחן אצל אבי סרטן ראשוני בכבד, האבחנה נעשתה על בסיס אולטראסאונד, סיטי ובדיקת דם (אלפא פטו פרוטאין) כאשר ביופסיה שנלקחה מהכבד יצאה תקינה, אך הרופא המטפל לא התייחס לכך משום ששאר הבדיקות מעידות על המחלה. לאחר התייעצות עם רופא מומחה אבי טופל בכדורים (נקסבר -400מ"ג ביום) מאז חלה התדרדרות במצבו, לפני כארבעה ימים אושפז בבית החולים לאחר בדיקת דם (בילירובין - 9.7) ואולטראסאוד שהראו כי חלה הרעה משמעותית והגידול מופשט בכל הכבד. הרופאים אמרו כי במצבו אין מה לעשות, שהזמן שנותר לו קצר, ומפה והלאה מצבו ילך ויתדרדר עד שישקע ויאבד את הכרתו. אנו מבקשים לשמוע חוות דעת נוספת, נורא קשה לנו לקבל את זה שאין מה לעשות. מצפים לתשובתכם המהירה. תודה רבה.

מצטער במקרה זה איני יכול להועיל . אין בידי את המסמכים וההדמיה וכל הדיקות הנדרשות כולל בדיקה של המטופל

31/03/2010 | 16:06 | מאת: שרה

אם את מחפשת מענה אלטרנטיבי,חפשי בגוגל:ד"ר- גוהנה בודוויג -אני מכירה אישית אשה בת +80 שנרפאה משמן הפשתן.ועוד בגוגל:רומנו זאגו. מדובר בכומר מלומד ומוסכל שהגיע לתמהיל לניקוי דם בכלל וריפוי מחלות סרטן בפרט. מדובר -2|1 קילו דבש חרוב (בבית טבע),6 כפות אלכוהול (ברנדי או קוניאק או וויסקי) ו-2 עלים גדולים של אלוורה (שצומחים פרא בכל מקום אפילו על שפת הים). מקלפים את הקליפה הירוקה מהעלים בעזרת סכין או קולפן תפוח-אדמה, מרסקים הכל בבלנדר ומעבירים לצינצנת זכוכית סגורה במקרר. כל יום (משך 10 ימים) לערבב ולקחת כף 2|1 שעה לפני האוכל 3 פעמים ביום.לבצע בדיקה רפואית ואם יש צורך להמשיך בכמות נוספת.בכלל לאלוורה תכונות מרפא לרוב, כמו גם לתבלין הכורכום (בגוגל).בעלי נרפא ממחלת הסרטן בעזרת הכורכום.יומיום נטל כפית אבקה מעורב בגבינה או חומוס לצורך ספיגה יעילה,במשך חודש.ובהדרגה שב לאיתנו. בריאות שלמה.

מנהל פורום סרטן הכבד