אובדים עצות

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

13/12/2009 | 11:24 | מאת: שירה

שלום רב, לפני כ-4 חודשים גילו אצל דודי את סרטן הכבד הוא עבר טיפול כימוטרפי אחד, הרגיש לא טוב אחריו אך המשיך את חייו כרגיל.. לאחר כשבועיים הוא עבר טיפול נוסף אך שונה מהראשון שאחריו הוא הרגיש ממש לא טוב, הוא חש בכאבים נוראיים שכמובן לא איפשרו לו להתנהל כרגיל ומאז הוא מאושפז כבר למעלה מחודש במחלקה האונקולוגית שבאיכילוב. צוות הרופאים עושה עבודה נהדרת אך מאז שהוא מאושפז הכאבים לא "עוזבים" אותו והרופאים טוענים כי הוא לא יכול להמשיך טיפול נגד המחלה. בינתיים הוא מקבל תרופות במינון גבוה אך הכאבים ממשיכים והוא עדייו בבית החולים. אנחנו מאמינים כי הרופאים אכן יודעים מה הם עושים אך המחלה מחמירה ודודי לא מקבל טיפול נגדה כרגע מה שמקשה עליו גם להילחם נגדה בנפש.. האם זו ההחלטה היחידה שיכולים לקבל? האם אנחנו צריכים לקבל עוד חוות דעת בנוגע למצבו? האם נייתן לעשות עוד משהו בשלב כזה??? תודה על ההקשבה...

15/12/2009 | 23:00 | מאת: יגאל ב"י

יש פה פורום מקביל שנקרא טיפולים אלטרנטיבים לסרטן. ישמחו לעזור לכם שם. בנוגע לכאבים הרבה חולים היום משתמשים בקנביס רפואי להקלה על כאבים.אברי גלעד עשה על זה סרט. החשיבות הנוספת של הקנביס היא עידוד התאבון. בנוסף ישנם צמחים שיכולים לעזור לסרטן הכבד.

רצוי לקבל חוות דעת יש לברר מה מקור הכאב ולטפל בו .

26/12/2009 | 22:50 | מאת: שלומי

לשכן שלי היה גם סרטן בכבד והוא עבר טיפול חדש בשם SIRTEX והיום הוא כבר 6 חודשים אחרי ונראה שהוא מתאושש יפה. הוא טופל באיכילוב ע"י פרופסור ענבר. תנסה אצלו. בהצלחה

מנהל פורום סרטן הכבד