טיפול כימותרפי בסרטן דרכי מרה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

13/11/2009 | 11:07 | מאת: פנינה

שלום, באוגוסט השנה בוצע ניתוח להסרת גידול ממוקד וראשוני בדרכי המרה, מסוג כולנגיוקרצינומה (הוסרו צינורות המרה וכיס המרה). כעת אנחנו מתלבטים לגבי טיפול כימותרפי בשם "גמזר ( GEMZR ) האם הוא אפקטיבי כמונע חזרה של גידול מסוג זה. (הרופאים עצמם מתלבטים בשאילה האם להיכנס לטיפול כזה כאשר לא ברורה יעילותו באופן כללי). מעוניינת לשמוע את דעתך בנושא - תודה.

אפשר לתת גמזר בטיפול זה אין מעשה טיפול אפקטיבי אבל זה אחד הטיפולים שניתן לתת

מנהל פורום סרטן הכבד