יעוץ דחוף****

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

25/10/2009 | 19:59 | מאת: חדוה

שלום רב, אבי אובחן כחולה בסרטן הכבד,על פי ממצאי הבדיקות שנערכו לו נמצא כי 80% מהכבד פגוע ,ומפאת גילו 72 הוא לא יעמוד בטיפולי הכימוטרפיה . הוצע לנו לשקול אפשרות של ביצוע הקרנות ע"מ להקל על כאביו. האם יש תופעות לוואי להקרנות ? והאם טיפולי ההקרנות יקלו על סבלו באופן משמעותי ? אודה לתשובתך הדחופה , חדוה

השאלה מה מקור המחלה .היכן המחלה ממוקדת .טיפול קרינתי הוא טיפול ממוקד ויעיל להקלת כאב אך אינו טיפול לרוב במחלה ,אלא בסיםפטומים .

מנהל פורום סרטן הכבד