תוצאות CT

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

20/04/2009 | 20:03 | מאת: אורית

שלום רב, אבקש להבין סעיף בתוצאות CT בטן של אמי. אני מצטטת:"ציסטה באונה הימנית של הכבד בקוטר כ-19 מ"מ בצפיפות HU 1. אורך הכבד כ-16.7 ס"מ. הרחבה מתונה של דרכי מרה בתוך הכבד ומחוץ לכבד. כיס מרה נכרת". אשמח להבין את משמעות הנ"ל ולדעת האם יש כאן איזה הסבר לכאבי בטן. תודה, אורית

ראשית למה בוצע הסיטי מהי האבחנה או החשד למחלה כדי שנוכל להתיחס לרשום. וכן יש לראות את כל תשובת הסיטי . מדוע אינך פונה לרופא ששלח לביתוע הסיטי?

מנהל פורום סרטן הכבד