בלוטות מוגדלות במיפסעות

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

19/02/2009 | 09:37 | מאת: gali

אימי בת 74 עברה כריתת שד לפני שנה וחצי לערך. עשתה השבוע בדיקת סיטי בטן והתוצאות הן: בקע סרעפתי, כבד שומני , בלוטות מעט מוגדלות בשתי המפשעות ובשרשרת איליאקלית חיצונית דו"צ. (בלוטות אגניות מעט מוגדלות) לפעמים יש לה דימום בפיפי. חשוב לציין שאימי שוקלת יותר מ-150 קילו. האם אוכל לקבל הסברים על התוצאה עד המפגש עם הרופא המטפל? בבקשה

בלוטות מוגדלות במקום שציינת יכולות להיות מהרבה סיבות אנא פנה לרופא המשפחה

מנהל פורום סרטן הכבד