המחלה חזרה: מה האפשרויות שלי?

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

30/11/2008 | 12:57 | מאת: חיים

אמי חלתה לפני כשנה: סרטן המעי הגס. הגידול הוסר, ואחכ הוסרה אונה שלמה מן הכבד, עקב גרורות. (גרורה קטנה ב-ריאה, נותרה והצטמקה בטיפול כימי) כעת, התגלתה גרורה נוספת, באונת הכבד שנותרה. היא "טסה" : מ-6 ממ לכ-40 ממ תוך חודשיים. המליצ עלו RFA. למישהו יש ניסיון\המלצות לגבי RFA ? האם לא סביר שכבר פיספסנו את הרכבת: 40 ממ לפני חודש, בטח כבר גדולה מדיי. או שפשוט לוותר ולהתחיל בספירה לאחור?

ראשית יש טיפולים כימוטרפיים שנית גם הטיפול שהוצא סביר אך עקב העובדה שהגידול גדל כמו שצוין במהירות העדפה היא טיפול כימי בשילוב תרופה ביולגית.

מנהל פורום סרטן הכבד