אנצפלופתיה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

31/10/2008 | 20:09 | מאת: ...

אבי נפטר לפני כחודש ממחלת הסרטן.. הוא עבר רק טיפול כמואמבוליזציה אחד, שכמובן לא עזר לו... הרופאים לא בטוחים המקור ולכן גם לא המשכנו לכימותרפיה... הם טוענים כי ייתכן ראש צוואר או בכלל בכבד.. עד היום איני יודעת.. המחלה התפשטה לו לריאות לימפה צווארית, כבד, חלל הבטח ולשלד (כתף שמאל).. הייתי רוצה לדעת, מהי אנצפלופתיה והאם היא זו שגרמה למותו?.. ואאם לפיה נדע מהו מקור המחלה?.. (בכדי שאוכל לבדוק עצמי עתידית).. אני מודה לך מקרב לב...

זוהי פגיעה מוחית כתוצאה מהפרעה בתיפקודי כבד .האם יכול לגרום למוות לעיתים כן אך כדי לדעת סיבת מוות יש לערוך ניתוח שלאחר המוות שבדרך כלל בארץ לא מבוצע.

מנהל פורום סרטן הכבד