שוב בקשר לנגע בכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

13/09/2008 | 16:47 | מאת: שירי

לאחר תוצאות בדיקת CT שעשיתי לאחר חמישה ימים של כאבי בטן (במיוחד בחלק התחתון מתחת למותן), ששללו פנדיציט, חום והקאות נמסרו לי תוצאות ולהלן פירושם: איזור היפודנסי בקוטר של כ- 2 ס"מ בסגמנט 4 של הכבד. איזור של החלפה שומנית. ציסטה ע"ש קורפוס לוטאום בשחלה משמאל, רחם מעט מוגדל והיפרמי. ברצוני לדעת מה המשמעות של הנגע בכבד, והציטסה?

יש לברר לעומק את הנגע ועליך לגשת למומחה למחלות כבד .ואם יהיה צורך ישלחו לבדיקת ביופסית מחט מהכבד

מנהל פורום סרטן הכבד