שתיית אלכוהול.

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

06/09/2008 | 11:00 | מאת: ל.ר.

שלום, אני בן 17 ולפני כשבוע צרכתי אלכוהול כ4 ימים ברצף ולהלן הפירוט- יום שלישי: כ6 חצאי כוסות וודקה יום רביעי: 2 צ'ייסרים וודקה יום חמישי: חצי ליטר בירה וצ'ייסר וויסקי יום שישי: כ6 חצאי כוסות וודקה. מאז, יש לי מעט כאבי בטן חלשים אשר כל יום נעלמים במעט. אין לי בחילות,חום, או הקאות, אך היותי היפוכונדר אני מפחד ממש.. יש סיבה לחשש? או שמא הכל תקין? תודה רבה!

היותך אלכוהוליסט היא יותר גרועה מהתמכרות לסמים הייתי מוותר על כל טיפת אלכוהול והייתי מראה שאני גבר ללא אלכוהול ולשאלתך כן צריכת עודף של אלכוהול גורמת בסופו של דבר להרס הכבד ולעיתים לסרטן משניהם מתיםן

מנהל פורום סרטן הכבד