סרטן כבד האם ניתן להידבק

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

20/07/2008 | 22:31 | מאת: נאוה עובדיה

ברצוני לשאול חולת סרטן כבד יש לה צהבת חזקה והיא מאושפזת בבית חולים חברתה הטובה מבקרת אותה בבית החולים יום יום , אותה חברה מטפלת בילדים קטנים (תינוקות בני עשרה חודשים) שאלתי היא האם היא יכולה להידבק בבית החולים בזמן ביקור החברה ולהעביר זיהומים לסביבה ובעיקר לילדים הקטנים מהמחלה ומהצהבת אשמח לקבל תשובה כי אני בחשש מאד גדול לתאומים שלי שיידבקו במשהו קשה . תודה רבה

לא . בסרטן הכבד הצהבת נובעת מעצם מחלת הסרטן אלא אם כן הרופאים המטפלים יטענו אחרת

04/08/2008 | 21:10 | מאת: נאוה עובדיה

תודה על התשובה ועל פי בירור שלי החולה יש לה צהבת חסימתית ולא ניתן להידבק .

מנהל פורום סרטן הכבד