סרטן כבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

29/06/2008 | 07:39 | מאת: סבטה

אבי חולה בסרטן הכבד, זו היא הפעם השניה שנמצא אצלו גידול בכבד, לפני כ 4 שנים היה הראשון והוא עבר ניתוח, והוציאו לו חצי מהכבד. עכשו לפני כשנה וחצי התגלה גידול נוסף, הוא עבר טיפולים כימותרפיים מה שעזר לו, כיום התגלה לנו שהטיפול לא עוזר לו וגופו לא מושפע מהטיפול, הגידול גדל ל 6 ס"מ. הייתי רוצה לדעת האם יש טיפול שיכול לעזור לו? האם ניתן לנתח אותו שנית? מה עם השתלה? אשמח לקבל תשובה. תודה

במידה ומדובר בסרטן ראשוני של הכבד ניתן לעשות השתלה רק לאחר שהגרורות הוצאו כירורגית . לגבי כל השאר יש לטפל בטיפול כימי או באמצעות טיפול סירטקס לכבד . יש אפשרות במקרה זה ליצור עימי קשר 046652400

מנהל פורום סרטן הכבד