סרטן לבלב ,נפיחות ברגלים

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

30/03/2008 | 08:12 | מאת: רוני

שלום אבי חולה בסרטן הלבלב,מטופל בכימוטרפיה ובטרסיבה הוא סובל מנפיחות(בצקת?)ברגליים, כרגע לא נדרש טיפול אנטיביוטי אך לפני כחודש כבר אושפז פעמיים למתן טיפול אנטיביוטי בערויי. הנפיחות עכשיו היא עד לברכיים ומאד מציקה לו. האונקולוג המטפל אמר לו שיאלץ ללמוד לחיות עם הנפיחות הזו. שאלתי היא אם אכן כך או שיש איזו דרך להקל עליו במעט שנשאר לו. (ממה נובעת נפיחות זו?היא החלה עם תחילת הכימותרפיה,אך האונקולוג אמר שאין קשר) תודה,רוני

יתכן שאכן נובעת מטיפול בגמזר יש לברר רמת אלבומין בדם ולתקן הניתן תיקון באמצעות תרופות

מנהל פורום סרטן הכבד