כבד סרטן בגלל הפטיטיס סי

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

11/01/2007 | 04:54 | מאת: דנה

שלום... יש לי אח בן 27 שחולה ב הפטיטיס סי... הוא נדבק לפני שנתיים בערך...ולא טיפל בבעיה בצורה רצינית בגלל שהיה בחו"ל באותה תקופה...כרגע הוא חזר...ורציתי לדעת...אם יש אפשרות שהוא יטפל בתרופות שקיימות בארץ וזה יעזור ?והוא לא יגיע למצב של סרטן כבד?או שבגלל שעבר שנתיים זה כבר לא יעזור בכלל?מה עליו לעשות בכדי למנוע במצבו לא להגיע למצב שיחלה בסרטן כבד!! תודה מראש,אשמח לקבל תשובה מפורטת! דנה

תשובה היא כן יש תרופות ועל החולה לפנות למומחה בגסטרואנטרולוגיה שתת התמחותו כבד .ושם יקבל תש/ובות לשאלותין באילו תרופות עליו לטפל מהי כמות נהנוגדנים בגופו וכן הלאה

מנהל פורום סרטן הכבד