סרטן הכבד-חוות דעת נוספת

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

28/05/2007 | 23:02 | מאת: ריקי

לאמי גילו את הסרטן בינואר 2007. מיקומו של הסרטן בכבד ובטחול אולם גידולו ומיקומו נדירים. בשל גודלו ומיקומו לא ממליצים על ניתוח. יחד עם זאת הבטן מתנפחת בגלל מיימת והיא נאלצת לעבור שאיבה של המים פעם בשבועיים. הציעו לה תרופה נסיונית שעדיין לא נוסתה. (במקום התרופות הרגילות). מה דעה הרווחת לגבי תרופה חדשה?

לא ציינת את שם התרופה הנסיונית . לא ציינת מקור הגידול האם אילו גרורות לכבד ? או שזה המקור ?

29/05/2007 | 18:09 | מאת: ריקי

מקור הסרטן הוא הכבד והטחול בשל הגודל של הגידול הכבד והטחול התחברו אין גרורות והתרופה הינה גמזר אך הרופא טוען כי הוא לא הוכח כיעיל לסוג זה של הסרטן (אין ברשותי את השם ההסתולוגי)

11/06/2007 | 07:41 | מאת: לימור

לאבי יצאו מעין פצעים מגרדים בכל הגוף פרט לפנים. לאחר בדיקת CT התברר יש לו בעיה בכבד כלל הנראה גידול. כל תרופות ההרגעה שרופא המשפחה נתן לו אינם עוזרות כלל והוא ממשיך להתגרד בעיקר בלילות. בעוד יומים הוא אמור להגיע למכון לאנקולוקיה בבאר שבע. עד אז האם יש תרופה/משחה שיכולה להרגיע את הגירוד?

מנהל פורום סרטן הכבד