שתף דם

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

25/10/2014 | 22:19 | מאת: מייה

שלום ד"ר. אני בחורה הסובלת מSPINA BIFIDA לפני כ3 חודשים עברתי הטרייה רצינית בכף הרגל (עם PES CACUS) הוצא CALLUS אשר הופיע מפצע כרוני בעקבות העיוותים. מיד לאחר הניתוח הייתי עם VAC ולאחריו עם אקוואסל, למרות הצלקת הגדולה הכל נסגר.. הבעיה: לפני שבועיים הופיע לי בכל איזור הצלקת שתף דם פנימי עמוק, מדמם מדי פעם.. הייתי אצל המנתח שלי -הוא לא יודע מה זה.. האם זה מסוכן? זה יחלים לבד?

ללא בדיקה לא ניתן לתת עצה במצבך, האם נחבלת באזור ? האם את נוטלת תרופות נוגדות קרישה, או נוטלת תוספי מזון ? פרופ שלום

06/11/2014 | 08:44 | מאת: מייה

זה המטומה.. אני שוללת חבלה. מה שכן אני לוקחת שליש כדור ויטמין סידן. זה יכל לגרום מזה?

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי