פצעים אונקולוגיים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

23/12/2013 | 09:13 | מאת: רחלי

חחולה בן 88, עם פצעים של BCC + SCC, בעיקר בפנים ובקרקפת. עבר ניתוחים מלויים בהשתלות, ומסרב להמשיך ולעבור אותם, לכן מטופל באופן שמרני, בעיקר במשחת ררמה-גראן ובפוסידין. הפצעים עדיין לא נרפאים ומציקים לו מאד. אודה לך על עצתך.

טיפול זה איננו מתאים לנגעים ממאירים במידה ואין הוא רוצה טיפול ניתוחי יש לפנות לכירורג פלסטי מומחה או אונקולג. ויש אלטרנטיבות כגון: הקרנות, כמותרפיה מקומית (אפןדיקס או אלדרה) כמותרפיה בכדורים(ויזמו), טיפולים פוטודינמים ואחרים... פנו למומחה בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי