שושנת יריחו

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

13/03/2013 | 15:25 | מאת: יעל דרור

לביתי בת ה12 יש שושנת יריחו על הלחי. היא טופלה בלשקוטן . הטיפול לא עזר ומזה עשרה חודשים הפצע גדל ומפריש מוגלה. היא סרבה לעבור טיפול באמביזום, לא היה ניתן לשכנע אותה לעשות אינפוזיה באישפוז. האם יש דבר נוסף שאתה מציע לעשות? הפצע נראה ממש רע...האם כדאי לחבוש אותו ? תודה ויום טוב יעל

09/04/2013 | 16:12 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצערי זה הטיפול, והבסופו של דבר הכל יחלוף....רק תשאר צלקת במקום. לגבי טיפול מקומי יש לבדוק את ביתך ולהחליט האם חבישות מתקדמות כמו: אקסוול, סילברסל טיאל או אחרים מתאימים יש להוועץ באחות פצע או בכירורג פלסטי לצורך כך ! בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי