כאבים בקרסול עקב כוויה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

22/11/2011 | 13:09 | מאת: רותם

ערב טוב אני בן 21 בריא בדר"כ לפני ארבעה ימים נכוויתי כוויה בדרגה 2 בקרסול ומסביבו, גודל הכוויה היא 3 ס"מ בערך. רופא במחלקת פלסטיקה המליץ לי לחבוש את הרגל, ולהחליף תחבושות כל 12 שעות. מאתמול אני סובל מכאבים עזים בקרסול עצמו שמגיעים כל כמה דקות ובעיקר שאני מנסה לקום ממקום למקום. האם יש אפשרות שמתפתחת לי דלקת או משהו דומה לזה בקרסול או שאלו תופעות לוואי לגיטימיות כתוצאה מכוויה ? תודה רבה אשמח לקבל תשובה במהרה.

22/11/2011 | 13:59 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לכוויה יש נטיה לגרום לנפיחות מקומית - אשר יכולה לגרום לכאבים (בעיקר כאשר מדובר בכוויה בקרסול). בכל מקרה חבישת סילברול מתאימה רצוי לנוח עם רגל מורמת למספר ימים ובמידה ויש ספק לגבי זיהום או בעיה אחרת לפנות לכירורג פלסטי מומחה בתודה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי