טיפול באוזון לכל אזרח

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

14/06/2011 | 16:51 | מאת: אריאל ברקלי

רב אני מבין שיש מגוון של טיפולים בפצע כרוני או סכרתי שאלתי האם ניתן לקבל טיפול באמצעות האוזון בבתי חולים ו/או בקופות חולים מחוזיות נראה לי שהנושא מספיק חשוב ששרות זה ינתן לכל אזרח גם אם אין לא היכולת הכלכלית ( אשמח לקבל תשוב אריאל ברקלי

15/06/2011 | 09:27 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצערי אינני יודע היכן ניתן לקבל טיפול זה. תצטרך לבדוק בעצמך, או לחפש באינטרנט. במידה ולא תמצא, לדעתי יש מספיק חלופות טובות בקופות. בהצלחה ד"ר שלום

28/06/2011 | 12:05 | מאת: רינת

אבשלום, נכון להיום קופ"הח אינן מציעות טיפולי אוזון כחלק מהמערך הטיפולי לריפוי פצעים כרוניים למרות שיעילות הטיפול הוכחה במחקרים ובמקרים רבים. יתר על כן, טיפולים נוספים כגון טיפול ברימות ובמקרופאגים גם כן אינם ניתנים. ב- 5 ביולי אושרו טיפולעי אוזון בסל הבריאות ע"י משרד הבריאות. איני יודעת כמה זמן יעבור עד שהטיפולים בגז אוזון יכנסו בפועל.

08/07/2011 | 18:04 | מאת: אריאל ברקלי

רינת אכן בשורות טובות נראה לי שאם אושר בסל הבריאות על ידי משרד הבריאות ב5 ביולי אז גם קבלה ממרפאה פרטית צריכה להיות מכובדת על ידי קופות חולים היכן ניתן למצוא אשור רשמי לדבריך היה טוב לידע בפורומים המתאימים את הציבור דל האמצעים אריאל ברקלי

01/10/2011 | 10:29 | מאת: דר אברהמי

טיפול באוזון נכנס לסל הבריאות השנה אך לא ניתן בכל קופות החולים. לאחרונה עבודה השואתית בוולפסון וסורוקה של טיפול באוזון לעומת טיפול ללא אוזון הראתה הצלחה גדולה מעל 80% לטיפולי אוזון לעומת כ40% ללא אוזון. היום ניתן לקבל טיפולי אוזון ב ת.ל.מ מרכז רפואי בתל אביב , אך אין הבטחה לקבלת החזר מקופות החולים שכאמור לא החליטו האם מקבלות החלטת הסל בנושא זה..נדרשים בין10-20 טיפולים פעמיים שלוש בשבוע למשך 40 דקות הטיפול כולל חבישות וטיפולים הנדרשים בפצע. הטיפול אינו כואב .

25/12/2011 | 10:30 | מאת: אסנת

כיום ניתנים טיפולי אוזון במרפאת הפצעים בבית חולים שיבא תל השומר, וחברי קופות החולים מקבלים החזר מלא על הטיפולים

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי